joi, 15 iunie 2017

BAC Tic subiectul ll

1.   Enumerati doua caracteristici tehnice ale unui placi video si precizati modul in care fiecare dintre acestea infuenteaza performantele dispozitivului.
2.    Enumerati trei dispozitive de tipuri diferite care pot fi conectate la o retea locala si precizati prin ce se identifica acestea, in mod unic, in retea.
3.    Precizati doua modalitati de transmitere a virusilor informatici, precum si doua masuri de protectie impotriva acestora.

 
1.    Placile video difera intre ele, una poate sa fie 2D iar cealalta 3D. Placa video trebuie sa fie compatibila cu procesorul calculatorului

2.   WI-FI-ul ajuta la conectarea retelii de internet de exemplu: calculatorul, telefonul si laptopul, La reteaua globala se conecteaza mai ales companiile mari care au nevoie de servere de exemplu compania de jocuri "Steam".
3.   Virusii se pot lua de pe diferite siteuri dand click pe un link sau descarcand jocuri piratate. Pentru a impiedica acest lucru calculatorul are nevoie de antivirus: Windows Defender si Clean Master. Virusuril pot modifica datele computerului.

8 comentarii:

  1. La fel si aici , macar s-a straduit si si-a dat interesul sa faca din cap in loc sa copieze ca altcineva. pentru asta merita o nota mai buna chiar daca nu a facut totul corect :)

    RăspundețiȘtergere
  2. De acord cu Pantis, dar as zice sa te mai gandesti la exercitiul 1. In rest nu mai am ce sa zic, ca deja a zis Pantis.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu i-as da 9/10, deoarece a lucrat foarte bine si are cerintele completate.

    RăspundețiȘtergere