marți, 28 noiembrie 2017

O iubire de neopritTotul a inceput in al doilea semestru a clasei a IX-a , cand a venit o colega noua de clasa pe nume Kiki. La inceput era timida. Dar dupa un timp aceasta si-a gasit un prieten foarte bun. Baiatul era blond si destul de retardat. El este nimeni altul decat Brokk Oli.  Au avut o viata minunata impreune la liceu, dar totul sa terminat cand Brokk Oli a picat Bac-ul. Kiki i-a spus ca nu mai vrea sa vorbeasca niciodata cu el, deoarece este mai prost decat fostul lui iubit.
Au trecut 10 iar Brokk Oli nu a reusit inca sa o recucereasca.Kiki are deja un sot dar inca nu are copii. Acesta este spionata zi de zi de catre Brokk Oli, care a devenit si un infractor intr-o gasca de mexicani. Ce nu stie Brokk este ca Kiki inca se gandeste la el si ar vrea sa-l revada macar o singura data.  Intr-o noapte Kiki a trimis un mesaj lui Brokk Oli sa iasa in oras fara sa stie sotul ei. Cand Brokk a observat mesajul primit, a inceput sa sara pe pat ca un copil de 12 ani cand aude ca nu se fac ore. S-au pregatit foarte repede ca sa ajunga la locul intalnirii. Kiki a fost fercita sa se intalneasca din nou cu fostul lui iubit, dar inca era nervoasa pe el. Acestia au vorbit despre ce sa intamplat in ultimi 10 ani si s-au dus la un bar sa cumpere o stical de suc. Sotul Lui Kiki sa trezit si a observat ca nevasta-sa nu este acasa dar i-a gasit telefonul pe noptiera. Acesta a citit mesajul si sa dus repede sa o duca acasa. Kiki ia povestit lui Brokk Oli ca sotul ei este foarte agresiv si daca afla ca a iesit cu el, acesta va fi batut pana ajunge la spital. A ajuns si sotul ei acolo strigand lui Brokk Oli “TE TRIMIT IN SPITAL”(atat se afla in vocabularul acestuia) . Brokk Oli era cat pe ce sa fie batut dar gasca de Mexicani, din care facea parte si el, l-au legat de maini si l-au aruncat in ocean. Kiki este fericita ca a scapat de sotul ei deoarece nu il iubea nicioda dar era obligata de parinti sa sa casatoreasca cu el deoarece era un taran cu bani. Brokk Oli i-a multumit prietenilor sai pentru ajutor . Iar acesta si-a cerut scuze de la Kiki ca a fost un tampit la liceu.
Dupa cateva luni Kiki si Brokk Oli si-au casatorit. A mai trecut un an si sa nascut primul copil  care se numeste Renato Lacrima.

4 comentarii: